--.-° --% 0мм

Криворізький ЖФК "Кривбас" поступився у фіналі Кубку України

09:03, 26 ноя 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дівчата з Кривого Рогу та Полтави зіграли фінальний поєдинок в рамках розіграшу Кубка України з жіночого футболу. Матч відбувся 25 листопада у Львові.

Полтавська "Ворскла" має більший досвід виступів, в тому числі і на цьому турнірі, і цим футболістки скористались максимально.

В першому таймі обидві команди більше захищались, перехоплюючи м'яч в середині поля, активно пресингуючи і не даючи суперницям підібратись до воріт на зручну позицію. Через це моменти хоча й були, особливої загрози не несли. Однак контактна гра небезпечна можливістю порушення правил, що, зрештою, і сталося.

На 40 хвилині Кулібалі сфолила біля власного штрафного майданчика. Виконувати стандарт вийшла Вароніка Андрухів. Сильним і влучним ударом вона поцілила в ближній для себе кут, не давши можливості Дар'ї Келюшик врятувати ситуацію. 0:1.

А на першій хвилині другого тайму полтавчанки пішли в атаку, ака завершилась ще одним голом. Та ж Андрухів підхопила м'яч, закинутий її колегою до криворізького штрафного майданчика та впритул поцілила по воротах. 0:2.

Криворожанки розуміючи, що втрачати, власне, нічого, пішли в атаку. І моментів було достатньо, щоб не тільки повернути статус-кво, а й вийти вперед. Однак наших дівчат раз за разом підводила влучність. Напевне, давалась взнаки відсутність кращої бомбардирки команди Поліни Янчук.

Таким чином ЖФК "Кривбас" зупинився в одному кроці від трофею.

Фото: ЖФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых