--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" повертається на перше місце в Прем'єр-Лізі

15:16, 25 ноя 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Матч між "Кривбасом" та "Минаєм" завершився мінімальною нічиєю, що дозволило криворізькій команді набрати однакову кількість очок з "Дніпром-1" та вийти на проміжне перше місце. Однак дніпряни свій поєдинок в поточному турі ще не зіграли.

Виїзний матч для нашої команди склався нелегко. Попри домінування на полі, криворіжці ніяк не могли втілити його у результат. Загалом "Кривбас" мав з півдесятка моментів, а реалізувати вдалось тільки один. Спрацювала заміна. Юрій Вернидуб на 61 хвилині випустив Віктора Блізніченка, а вже на 64-й він замкнув скидку від Кожушка. 0:1.

А ось інша заміна розчарувала. Юрій Вакулко, який вийшов на 75 хвилині матчу відіграв загалом трохи більше 10 хвилин. Примудрившись на 81 та 87 хвилині отримати жовті картки, Вакулко достроково завершив участь в матчі.

Гравці "Минаю" протягом поєдинку мали кілька моментів, особливо наприкінці  гри, та створити сенсацію, забравши очки у одного з лідерів чемпіонату, їм не вдалося. 

"Кривбас" повернувся на перший рядок турнірної таблиці принаймні до вечора понеділка, адже саме тоді "Дніпро-1" зіграє з "Чорноморцем".

Фото: ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых