Кулінарний блог А. Паукової: Штрудель з Філо
✏️Інгредієнти:
🤍Тісто Філо - 400 г
🤍Вершкове масло - 150 г
🤍Яблука - близько 800 г
🤍Горіхи - 70 г
🤍Родзинки - 60 г
🤍Паніровочні сухарі - 4-6 ст.л.
🤍Цукрова пудра, кориця
❤️Розморозити готове тісто близько 40 хв.
❤️Яблука почистити, нарізати кубиками. Аби не темнішими, можна збризнути лимонним соком. Краще брати тверді, більш кислі яблука
❤️40 г масла - на пательню, як почне розтоплюватися - викладаємо яблучка, на великому вогні підсмажуємо. Мають зберегти форму, не перетримайте
❤️Горіхи (взяла волоський, можна тільки його, але додала ще мигдаль) підсмажуємо на сухій пательні, потім подрібнюємо
❤️Змішуємо яблука, горіхи, родзинки, за бажанням - корицю, і начинка готова
❤️Філо - найделікатніший вид тіста. Самостійно зробити його непросто. З готового беремо верхній шар, викладаємо на пергамент, змащуємо попередньо розтопленим маслом (пензликом). Тісто, що залишається, тримаємо накритим під рушником
❤️Накриваємо другий шар, масло і так разів 6
❤️На верхній присипаємо паніровочні сухарі
❤️Згодом викладаємо начинку, як на картинці, відступаючи від краю
❤️Знову посипаємо
❤️Скручуємо рулетиком
❤️Змащуємо зверху маслом, потім яйцем для кольору. Викладаємо на деко швом донизу
❤️Запікаємо у духовій шафі на 180° хвилин 20-30 (в залежності від духовки)
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
У Кривому Розі нагородили переможців конкурсу-пленеру «Парки та сквери міста. Нескорена весна 2024»
16:09, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
Криворожанка Анастасія Федорчук здобула "золото" на Кубку світу з кіокушин карате
16:42, 25 ноя 2024
17:26, 25 ноя 2024
КОММЕНТАРИИ — 0