Кулінарний блог А. Паукової: Біла риба під лимонним соусом
Не великий любитель білої риби, але цей рецептик - топ. Взяла філе пангасіуса, але можна варіювати. Гарнір зробила овочевий, тут теж на смак. Для вечері страва займе 15 хвилин, і це гуд.
✏️Інгредієнти:
🤍філе пангасіуса
🤍сіль, перець
🤍рослинна олія
🤍борошно
Для соусу:
🤍1 жовток
🤍2 ст.л. води
🤍1 ч.л. гірчиці
🤍50 г вершкового масла
🤍2 ст.л. лимонного соку
🤍2 ч.л. цедри
❤️Філе розморожуємо, висушуємо серветками
❤️Солимо, перчимо, обвалюємо у невеликій кількості борошна
❤️Підсмажуємо на заздалегідь розігрітій пательні
❤️Готуємо соус. Вінчиком збиваємо жовток, воду і гірчицю
❤️Ставимо на повільний вогонь, постійно помішуючи
❤️Додаємо масло, варимо допоки розстане, мішаємо
❤️Додаємо лимонний сік і цедру, знімаємо з вогня і ще раз збиваємо звичайним вінчиком
❤️Подаємо рибу з соусом, присипаємо цедрою
❤️Овочі на гарнір взяла сезонні, підсмажила роздільно, поєднала
Популярное
Наслідки ворожої повітряної атаки: у Кривому Розі тимчасово припинено рух тролейбусів
12:10, 10 окт 2025
15:24, 14 сен 2025
09:54, 2 июл 2025
10:20, 22 июн 2025
Топ обсуждаемых
Сьогодні вночі росія атакувала залізничий вокзал у П'ятихатках на Дніпропетровщині
07:01, 15 дек 2025
09:40, 15 дек 2025
Ворожих ударів вночі зазнали мешканці Дніпропетровщини, над нашим регіоном збито 22 БпЛА окупантів
07:45, 15 дек 2025
08:29, 15 дек 2025

КОММЕНТАРИИ — 0