--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Каре ягня

17:29, 8 окт 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Отже, завжди була впевнена, що це — для багатих родин) Я не з такої) І тут війна, кожен день як останній. Запланувала на Новий рік. Ціна у відомому м'ясному магазині 1700 Нова Зеландія, і 370 Україна, наш регіон. Тож, звісно, — вітчизняне.

Купила, а що далі? Віктор Самардак — криворіжець, учасник Майстер-шеф, від Бога майстер, пощастило закладам місцевим, принаймні зараз) Його порада — без витребеньок. Лише смак м'яса. Як виявилося, оргазмічний космос 🔥

✏️ Інгредієнти:
🤍 каре ягняти
🤍 оливкова олія
🤍 унагі
🤍 лимонний сік
🤍 трави (італійські)
🤍 сушені в'ялені томати
🤍 сіль, перець апельсиновий

❤️ Каре ягняти вимити, просушити

❤️ Для своєї родини (не їмо сало і жирне) я (каюся🙏) зрізали весь жир, від слова — геть зовсім. Його там товстенький шар. Але, якщо ваші чоловіки або ви самі чоловіки, любите таке — буде ще кращим,  соковитішим

❤️ Готуємо маринад — класика. Оливкова олія, трохи унагі, лимонного соку, солі, апельсинового перцю, італійських трав, придбала сушені в'ялені томати у вигляді спецій — уау, вирішує все)

❤️ Добряче змащуємо все, що залишилося від ягняти

❤️Важливо! Професійні кухарі зачищують кістки до блиску. В мене не вистачило терпіння і гострих ножів у домі 😅

❤️ Ще важливіше! Замотуємо у пергамент, а потім ще й у фольгу

❤️В маринаді краще залишити потомитися з годинку

❤️ В духовку на 180° на 50 хвилин, ще 10 — розмотаним.

Обов'язково спробуйте! Зробила одне на трьох, ділилися до останнього шматочку. Краще — одне на персону. Гарно підійде журавлиний або просто кисло-солодкий соус. Прикрашаємо зернятками гранату або на смак.

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых