Кулінарний блог А. Паукової: Каре ягня
Отже, завжди була впевнена, що це — для багатих родин) Я не з такої) І тут війна, кожен день як останній. Запланувала на Новий рік. Ціна у відомому м'ясному магазині 1700 Нова Зеландія, і 370 Україна, наш регіон. Тож, звісно, — вітчизняне.
Купила, а що далі? Віктор Самардак — криворіжець, учасник Майстер-шеф, від Бога майстер, пощастило закладам місцевим, принаймні зараз) Його порада — без витребеньок. Лише смак м'яса. Як виявилося, оргазмічний космос 🔥
✏️ Інгредієнти:
🤍 каре ягняти
🤍 оливкова олія
🤍 унагі
🤍 лимонний сік
🤍 трави (італійські)
🤍 сушені в'ялені томати
🤍 сіль, перець апельсиновий
❤️ Каре ягняти вимити, просушити
❤️ Для своєї родини (не їмо сало і жирне) я (каюся🙏) зрізали весь жир, від слова — геть зовсім. Його там товстенький шар. Але, якщо ваші чоловіки або ви самі чоловіки, любите таке — буде ще кращим, соковитішим
❤️ Готуємо маринад — класика. Оливкова олія, трохи унагі, лимонного соку, солі, апельсинового перцю, італійських трав, придбала сушені в'ялені томати у вигляді спецій — уау, вирішує все)
❤️ Добряче змащуємо все, що залишилося від ягняти
❤️Важливо! Професійні кухарі зачищують кістки до блиску. В мене не вистачило терпіння і гострих ножів у домі 😅
❤️ Ще важливіше! Замотуємо у пергамент, а потім ще й у фольгу
❤️В маринаді краще залишити потомитися з годинку
❤️ В духовку на 180° на 50 хвилин, ще 10 — розмотаним.
Обов'язково спробуйте! Зробила одне на трьох, ділилися до останнього шматочку. Краще — одне на персону. Гарно підійде журавлиний або просто кисло-солодкий соус. Прикрашаємо зернятками гранату або на смак.
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Медова закуска з абрикосів, Дор блю та волоських горішків
17:02, 14 июл 2024
08:06, 22 сен 2024
Топ обсуждаемых
Вісім десятків одиниць автотехніки та 1320 піхотинців: Генштаб ЗСУ оприлюднив втрати рф
08:36, 2 фев 2025
КОММЕНТАРИИ — 0