--.-° --% 0мм

Пекельна п'ятихвилинка: як ФК "Кривбас" не очолив турнірну таблицю

08:19, 2 окт 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Домашню зустріч з львівським "Рухом" криворізька команда проводила у статусі потенційного лідера чемпіонату. Однак цього разу не склалося.

Хоча криворіжці проводили гру на своєму полі, більш активні атаки розпочали гості. В перші хвилини Кліщуку довелось попрацювати, щоб не допустити швидкого гола у наші ворота. За 10 хвилин до завершення першого тайму львів'яни навіть забили, однак - з положення "поза грою". 

А практично "в роздягальню" вдалось відзначитись господарям. Хомченковський увірвався у штрафний майданчик суперника, де його збив захисник. Арбітр переглянув повтор моменту і призначив одинадцятиметровий удар. Іліч не залишив воротарю суперника жодних шансів. 1:0, і наша команда у гарному настрої пішла на перерву.

Другий тайм криворіжці розпочали з атак, які, тим не менш, результату не приносили. І якщо годину тому активність суперника "гасив" наш воротар, то зараз криворізькі нападники самі вирачаои момент за моментом, не влучаючи у ствір воріт.

А в середині тайму сталось непоправне. Спочатку Руніч опинився в потрібний час у потрібному місці , щоб перехопити м'яч після відскоку і спрямувати його у ворота Кліщука. 1:1.

Минула пара хвилин, і арбітр зафіксував порушення з боку Безкоровайного. Причому Дмитро Бондаренко був настільки впевнений у грі нашого футболіста в ногу суперника, щро не став переглядати епізод, категорично вказавши на "точку". Климчук без проблем розвбрався з нашим воротарем. 1:2.

Не встигли криворіжці прийти до тями, як Руніч відзначився вдруге, замкнувши флангову подачу. Минуло 5 хвилин, а на табло замість 1:0 висвічуваоось 1:3.

Після такого повороту подій львів'янам нічого не лишалрсь, як "лягти" в обороні, просто не пускаючи криворізьких нападників до свого штрафного майданчика. В результаті жодного бвльш-менш небезпечного момента за час, що лишався до фінального свістка, наші футболісти створити не змогли.

Програш став не тільки першим домашнім у цьому чемпіонаті, а не лав можливості криворізькій команді одноосібно очолити турнірну таблицю УПЛ.

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых