--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Баклажани вершково-часникові

17:00, 2 окт 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На природі це просто уау. Запевняю, сподобається всім. Можна робити і вдома, в духовній шафі. Головне - дотриматись усіх міні-деталей. Головна - вибір "синіх". Молоденькими підійдуть всі, а то у вересні звичайні вже мають забагато насіння всередині. Тож обирала невеличкі "смугастики", вони чистенькі всередині.

✏️Інгредієнти:
🤍Баклажани
🤍Вершкове масло
🤍Часник
🤍Сіль

❤️Сині запікаємо, в жодному разі не відрізаємо хвостики!
❤️Акуратно знімаємо шкіру, тримаючи за хвостика😉
❤️Розрізіємо, перед нами - "м'ясо баклажану"
❤️Змащуємо, поки гаряче, вершковим маслом
❤️Присолюємо і додаємо заздалегідь підготований подрібнений часник
❤️Ще б зеленню притрусити і готово)

Це схоже і на м'ясо, і на гриби, і на щось незвичне. Масло точно робить овоч особливим на смак. Спробуйте)

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых