Кулінарний блог А. Паукової: Баклажани вершково-часникові
На природі це просто уау. Запевняю, сподобається всім. Можна робити і вдома, в духовній шафі. Головне - дотриматись усіх міні-деталей. Головна - вибір "синіх". Молоденькими підійдуть всі, а то у вересні звичайні вже мають забагато насіння всередині. Тож обирала невеличкі "смугастики", вони чистенькі всередині.
✏️Інгредієнти:
🤍Баклажани
🤍Вершкове масло
🤍Часник
🤍Сіль
❤️Сині запікаємо, в жодному разі не відрізаємо хвостики!
❤️Акуратно знімаємо шкіру, тримаючи за хвостика😉
❤️Розрізіємо, перед нами - "м'ясо баклажану"
❤️Змащуємо, поки гаряче, вершковим маслом
❤️Присолюємо і додаємо заздалегідь підготований подрібнений часник
❤️Ще б зеленню притрусити і готово)
Це схоже і на м'ясо, і на гриби, і на щось незвичне. Масло точно робить овоч особливим на смак. Спробуйте)
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
09:10, 23 май 2025
13:22, 14 май 2025
Австрія перемогла Євробачення-2025, український гурт Ziferblat посів дев'яте місце
08:46, 18 май 2025
Наслідки ворожої повітряної атаки: у Кривому Розі тимчасово припинено рух тролейбусів
12:10, 10 окт 2025
Топ обсуждаемых

КОММЕНТАРИИ — 0