Кулінарний блог А. Паукової: Кіш з лососем, шпинатом і чері
Інгредієнти можна змінювати, кіш суперовий і з куркою, і без чері, але я обожнюю шпинат, знайшла недорогий варіант лосося (можна і хвостики), пішла творити і не посилилась. Це реально супер! Майже французька класика
✏️Інгредієнти:
🤍Лосось слабосолений (150 г)
🤍Шпинат (200 г)
🤍Томати чері (3-5 шт.)
🤍Вершкове масло (100 г)
🤍Борошно (2 стакани)
🤍Сіль
🤍Яйця (5 шт.)
🤍Вершки (100-150 г)
🤍Вершковий сир (150 г)
❤️Робимо тісто. Заздалегідь витягуємо з холодильника масло, аби трохи розм'якло. Перетираємо з борошном у крошку (я робила в комбайні), додаємо ложку-дві крижаної води, присолюємо, 3 яйця вимішуємо
❤️Кульку тіста відправляємо у холодильник на 15 хвилин
❤️Миємо і подрібнюємо шпинат, рибу середніми шматочками, чері навпіл
❤️Викладаємо тісто у форму *в мене невеличка, лишилось зайве), орієнтир - 3 мм основа, 5 мм бочки. Пальцями допомагаємо розподілити
❤️Виделкою проколюємо у декількох місцях
❤️На 10 хвилин - тісто в духовку на 180°
❤️Вершки змішуємо з вершковим сиром, додаємо 2 яйця
❤️Дістаємо тісто, викладаємо начинку, поливаємо соусом
❤️ Випікаємо ще хвилин 15
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0