--.-° --% 0мм

Полтавський розгром: ФК "Кривбас" впевнено виграв на виїзді

09:29, 25 сен 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

8 тур чемпіонату України з футболу наша команда проводила на виїзді. Полтавська "Ворскла" - суперник непоступливий та принциповий, тож матч обіцяв бути цікавим.

Господаря поля одразу заявили про серйозність намірів, провівши в перші хвилини кілька небезпечних атак. Втім, забити сходу не вдалось, а криворіжці швидко адаптувались і почали свої атаки. Найбільш небезпечним був прохід Задераки, однак захист полтавчан впорався.

Тим не менш, рахунок відкрили саме полтавчани. Бацула віддав точний пас п'ятою на Челядіна, і той не схибив. 1:0.

Криворіжці одразу пішли відіграватись. І це вдалося. Задерака віддавав пас з лівого флангу, Кожушко до круглого не дотягнувся, однак той спромігся потрапити в сітку воріт без додаткового торкання. 1:1.

Майже одразу гості вийшли вперед. Кожушко вирішив, що йому все-таки необхідно відзначитись, тому вийшов один на один з воротарем полтавчан і не схибив. 1:2.

За такого рахунку команди пішли на перерву.

Початок другого тайму залишився за господарями, однак результату не приніс. Кілька небезпечних атак закінчились неточними ударами. А ось "Кривбас" свій шанс використав. Іліч прострілив у воротарський майданчик, де кілька захисників "заплутали" м'яч між собою, а Кожушко зміг "видряпати" його і нанести точний удар. 1:3.

Здаввлось, господарі змирились з поразкою і знизили темп. Криворіжці також не поспішали загострювати ситуацію. Однак рахунок на табло виявився ще не остаточним. В останні хвилини відзначився дебютним голом Дібанго, встановивши остаточний рахунок 1:4. 

Таким чином, криворіжці набрали 17 очок у 8 поєдинках і впевнено посідають друге місце в турнірній таблиці. Від "Шахтяря", який зіграв свій матч з "Рухом" внічию, нашу команду відділяє одне очко.

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых