Кулінарний блог А. Паукової: Варіація на easy салату Лаззат
✏️Інгредієнти:
🤍баклажани (2 маленькі)
🤍томати чері
🤍кукурудзяний крохмаль
🤍петрушка
🤍м'який вершковий сир
🤍кунжут (необов'язково)
Для заправки:
🤍лимонний сік (до пів лимона)
🤍соєвий соус (100 г)
🤍трохи вурчестерського соусу (якщо є)
🤍мед (2 ч.л.)
🤍крохмаль (1 ч.л.)
🤍соус бальзамік (1 ч.л.)
🤍часник (декілька зубчиків)
❤️Баклажани нарізаємо крупними квадратами
❤️Солимо і щільно обвалюємо у крохмалі (саме він надасть хрусткості)
❤️Смажимо на пательні (простий спосіб) або занурюємо у киплячу олію як чебуреки абощо (краще)
❤️Викладаємо на паперову серветку
❤️Потім у тарілку, додаємо чері, порізані навпіл
❤️Приправляємо петрушкою (на любителя - кінзою, іншою зеленню)
❤️Чайною ложкою формуємо кульки вершкового сиру, викладаємо
❤️Інгредієнти соусу змішуємо (часник розчавити), трохи проварюємо до загустіння (грамовка на смак). Соус вартий того, аби зробити, він просто піднімає смак салату нагору!!!
Інший варіант соусу- часник, соєвий плюс соус чілі.
❤️Поливаємо соусом
❤️Присипаємо кунжутом, або горішками
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0