--.-° --% 0мм

Криворізькі спортсменки братимуть участь в чемпіонаті світу з ловлі коропа

15:51, 20 сен 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Про це повідомляється на сторінці "Жіноча збірна України на чемпіонаті світу з ловлі коропа" у Фейсбуці.

З 24 по 30 вересня у Франції, на озері Lac de Panneciere (Шомар), відбудеться чемпіонат світу з ловлі коропа. У складі збірної України будуть і представниці Кривого Рогу Оксана Милобог та Зоя Тимко.

"Ще 5 років тому ми й гадки не мали, що "застрягнемо по вуха" саме в спортивній ловлі коропа, занурившись у її глибоку філософію. Бо це не просто спорт, в якому поєднуються сила духу і витримка, - розповідають спортсменки.- Це цілий світ, в якому ти відключаєшся від повсякдення і занурюєшся в глибини пізнань безлічі «фішок» і таємниць від гуру карпфішингу!  Це окрема життева історія, в який ти випробовуєш себе фізично та завжди психологічно.
При будь-якому результаті ти виснажена, але водночас ти безмежно щаслива!" 

"Ми розуміємо, що цьогорічний чемпіонат для нас - це серйозний виклик, бо нам треба підтвердити свою першість з Чемпіонату світу 2022, - розповіли про свою вмотивованість Оксана та Зоя. - Віримо, що і в цьому році гідно представимо нашу країну, оскільки ще з минулого чемпіонату добре запам'ятали, що наші суперниці не менш амбітні та цілеспрямовані. Тож треба боротися до останньої клеваки та хвилини!"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых