--.-° --% 0мм

Чергова перемога: "Кривбас" - "Верес" 2:1

10:21, 18 сен 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ФК «Кривбас» у 7 турі УПЛ приймав у Кривому Розі рівненський «Верес». Рівняни тільки у минулому турі здобули свою першу перемогу в сезоні, обігравши «Чорноморець» - 3:1.

"Дебют гри залишився за червоно-білими. Вони одразу взяли мʼяча під контроль та почали нагнітати біля чужих воріт. Та забили швидкий гол. Пішла передача у карний майданчик, невдала гра від захисника рівнян - мʼяч раптом відскочив до Кожушка. Олег потужно тут же пробивав з гострого кута – Паст здійснив сейв, але з добиванням Бескоровайного впоратись був вже не в змозі – 1:0. Криворіжці продовжили гостро атакувати.

І вже Задерака опинився у штрафному на хорошій для удару позиції, але трохи неточно. Пізніше як завжди активний по своїй бровці Дібанго стріляв злету – вище воріт. «Верес» трохи пізніше прийшов до тями та організував кілька власних випадів. Так, двічі було доволі небезпечно: особливо після удару впритул Владислава Шарая, коли Кліщук парирував снаряд ногами.

В цілому «Кривбас» контролював гру, але примудрився пропустити. Після удару по воротам Кліщука мʼяч влучив у руку Задераки. Арбітр спочатку призначила штрафний, а після перегляду VAR – пенальті… Кучеров розвів мʼяч та нашого воротаря по різних кутах – 1:1. Кінцівка тайму залишилась за господарями, які мали забивати як мінімум одного разу. Кожушко завершував класну флангову подачу від Іліча, але снаряд трохи розминувся з воротами.

Другий тайм розпочався з атак «Кривбасу», але і «Верес» намагався одразу відповідати своїми випадами. Після декількох по-справжньому небезпечних епізодів нам трохи не пощастило у завершенні. На 65 хвилині після хорошого пострілу та сейву Паста на добиванні був Приходько, який зʼявився на заміну, але удар не вийшов… Пізніше ще один гравець з лавки запасних мав шанс. Дебелко пробивав головою з непоганої позиції – неточно.

«Кривбас» тиснув, адже нічия не влаштувала підопічних Вернидуба. «Верес» у ці хвилини грав виключно на контратаках. І все-таки ми забили!!! Хомченовський кинув у прорив Дібанго, який відпасував на 11 метрів, звідкіля Іліч заштовхав мʼяча у ворота - 2:1! Дебютний гол Хрвоє за червоно-білих! Усіх з четвертою перемогою в сезоні!", - розповіли у пресслужбі ФК "Кривбас".

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых