--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Вареники з сулугуні й шпинатом

17:30, 17 сен 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

✏️Інгредієнти:
🤍3 ст. борошна
🤍2 яйця
🤍1/2 ч.л. солі
🤍1/2 ст. води

Для начинки:
🤍300 г сулугуні
🤍300 г шпинату
🤍зубчик часнику
🤍1 яйце
🤍50 г вершкового масла

❤️Просіюємо борошно
❤️Додаємо сіль, яйця, потроху вливаємо холодну☝️воду
❤️Замішуємо тісто, достатньо круте
❤️Натираємо сулугуні, нарізаємо шпинат (залишаючи листочки для презентації), додаємо у начинку яйце
❤️Тісто розкочуємо, формуємо, достатньо тонко
❤️Варити 5-6 хвилин
❤️Для презентації вершкове масло розтоплюємо, туди ж часник, шпинат, на декілька хвилин

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых