--.-° --% 0мм

Криворізькому Театру моди "Дебют" - 30 років

12:59, 11 сен 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Самі шиють, самі вишивають, самі представляють. Вихованці народного колективу "Театр моди "Дебют" - майстри на всі руки. Їх яскраві і оригінальні колекції одягу відомі не тільки в місті та Україні, а й в зарубіжжі.

За 30 років існування колективу було створено десятки колекцій на найрізноманітніші теми: від історичних та традиційних, до модернових та тематичних.

Дівчата і хлопці з "Дебюту" - постійні учасники криворізьких святкових заходів і конкурсів. Їх регулярно запрошують в інші міста України і на міжнародні конкурси за кордон. "Дебютівців" знають і люблять в Польщі, Словенії, Болгарії. До них завжди прикута увага жюрі, які спочатку прискіпливо оцінюють кожен візерунок на костюмі та кожен рух моделі на сцені, а після виступу не шкодують аплодисментів та високих оцінок.

І вихованці, і керівники колективу - перфекціоністи, тож місце, нижче першого або Гран-Прі вважають за поразку. Але таке буває вкрай рідко.

Колектив навіть під час пандемії брав участь в конкурсах - дистанційно, і вигравав призові місця. 

І зараз, під ча війни, "Дебют" знаходить можливість виступати на міжнародних майданчиках, нагадуючи світу про Україну, яка бореться за свою незалежність та автентичність.

З початком нового навчального року "Дебют" також починає реалізацію нових планів та ідей і готовий залучати до їх реалізації хлопчиків та дівчаток від 4 до 13 років. Більш детально дізнатись про колектив можна за телефоном: (097)395 19 58 (Тетяна Вікторівна)   

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых