--.-° --% 0мм

Дівчата з "Кривбасу" дебютували в Лізі Чемпіонів. Поки-що поразка

12:26, 7 сен 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

6 вересня криворізька команда зіграла перший в своїй історії матч в найпрестижнішому клубному європейському турнірі - Лізі Чемпіонів. Гра на рівних проти досвідченого "Парижу" не вийшла, однак дівчата отримали неоціненний досвід.

Матч розпочався з обережних дій обох команд - гравці вивчали один одного та пристосовувались до поля. Активних атакувальних дій не було, аж до помилки криворізької команди в середині першого тайму. Після невдалої подачі наших дівчат, француженки перехопили м'яч і організували швидку контратаку, в якій вивели свою нападницю на очну зустріч з нашим голкіпером. 1:0.

Цей гол, напевне, став переламним моментом в грі. Парижанки відчули свою перевагу і стали грати в більш агресивний футбол. Це дозволило на початку другого тайму забити ще два голи один за одним. А нападниця Дюфур оформила хет-трик.

Наші гравчині більшу частину часу проводили в захисті, нечасті намагання прорватись до воріт суперниці блокували ще до підходу до штрафного майданчика.

Вже під завісу гри француженки подали кутовий, який закінчився результативно. Загальний рахунок 4:0. На жаль, криворожанкам не вдалось забити бодай одного голу до воріт суперниць.

9 вересня о 20:00 наша команда зіграє у матчі за третє місце проти господарок раунду – «Лінчепінга», який раніше програв «Арсеналу» - 0:3.

Фото: пресслужба ЖФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых