--.-° --% 0мм

У московський хмарочос прилетів ударний дрон, що відомо?

11:10, 30 июл 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У ніч на 30 липня в москві пролунали потужні вибухи. Російські пропагандисти заявили, що під атакою невідомих безпілотників опинився бізнес-центр "Москва-Сіті".

Вибухи у російській столиці пролунали після 03:00. У мережі повідомляли, що під атакою опинився бізнес-центр "Москва-Сіті". Згідно з наявною інформацією, приліт стався в одну з башт.

Російські ЗМІ повідомляли, що після "бавовни" довелося евакуювати всіх людей з башти "Москва-Сіті". Вибух був настільки потужним, що розбудив жителів сусідніх будинків. У них, зокрема, трусилися стіни та спрацювала пожежна сигналізація. Крім того, на вулиці можна побачити вибиті вікна. До слова, один зі свідків зафіксував на відео момент прильоту в бізнес-центр.

Вибухи були такої сили, що від "бавовни" прокинулися не лише у центрі Москви, а й на околицях. Зокрема, приліт чули в Одинцово та Красногорську.

Російське міноборони традиційно розповіло байки про "придушення атаки ворожих безпілотників". Проте наслідки руйнування й паніка москвичів говорять про протилежне.

У міноборони ж заявили, що москву атакували 3 БпЛА – один збили, а інші – заглушили засобами радіоелектронної боротьби. А ось влучили невідомі літальні апарати, за заявою російського міноборони, тому, що були "придушені".

Прихвосні російського диктатора суперечать власним заявам. Поки російське міноборони та собянін розповідають байки про "незначні руйнування", окупанти обмежують роботу аеропортів.

Пропагандисти у мережі повідомляли, що у московській повітряній зоні після вибухів запровадили тимчасове обмеження на перебування у повітрі будь-яких повітряних суден. Зокрема, закрили й московський аеропорт "Внуково" – всі рейси звідти переправляли на інші летовища.

Через "бавовну" почали затримувати частину рейсів. Згодом у "Внуково" взагалі заявили, що рейси приймати не будуть. Щоправда, через деякий час аеропорт буцімто відновив роботу.

У соцмережах повідомляють, що на ранок 30 липня у москві також перекрили рух Тестовською вулицею, де розташовані башти "Москва-Сіті". Як довго транспорт та людей не пускатимуть до місця атаки – невідомо.

У бізнес-центрі "Москва-Сіті", виявляється, були розташовані офіси трьох російських міністерств:

  • мінекономрозвитку,
  • мінпромторг,
  • мінцифри.

Про розташування офісів міністерств у "Москва-Сіті" свідчать кадри, які очевидці оприлюднили у мережі. На них зафіксовано документацію мінкомзв'язку країни-агресора.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых