--.-° --% 0мм

Троє спортсменів з Дніпропетровщини стали призерами Європейських ігор, один з них - криворіжець

11:16, 29 июн 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У польському Кракові тривають Європейські ігри-2023. Це - континентальний аналог олімпійських ігор, який також проводиться раз на чотири роки. Цьогорічні Ігри - треті.

Україна привезла на змагання надзвичайно сильну команду. Наші спорсмени беруть участь у 27 з представлених 30 видів спорту. Серед учасників є і представники Дніпропетровщини.

Так, двоє легкоатлетів, які представляють Дніпро, вибороли медалі Ігор. Михайло Кохан став срібним призером у метанні молота. А Ярославі Магучіх вже традиційно не було рівних у стрибках в висоту. Обидва легкоатлети отримали нагороди "відкладено", оскільки Україна виступала серед країн другого дивізіону, тож спортсменам довелось чекати на результати суперників з країн першого дивізіону.

А ось криворіжець Олександр Єфименко, який виступав у муей-тай, свою нагороду виборов в очному протистояннів фіналі з португальцем  Гонсало да Коштою Діашем Нойте. Після бою Олександр сказав, що це була його третя зустріч з португальцем, тому добре знав суперника і перемога далась нескладно.

Наразі команда України посідає в медальному заліку друге місце, поступаючись лише Італії. На рахунку нашої збірної 19 золотих, 10 срібних та  бронзових нагород.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых