--.-° --% 0мм

Росія продовжує атакувати Київ: що відомо про нічний удар 2 червня

10:33, 2 июн 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Літо в Україні почалося із чергового обстрілу, під час якого російські окупанти у Києві вбили трьох людей. А вже наступної доби, у ніч проти 2 червня, ворог продовжив тероризувати столицю, випустивши по місту десятки ракет та "шахедів" – усі повітряні цілі збила ППО.

Про це у п'ятницю вранці повідомили у КМДА та мер міста Віталій Кличко.

Так, за словами начальника КМДА Сергія Попко російські терористи практично щодня атакують Київ щоразу змінюючи зброю.

"Після балістичних ракет переддень, цього разу атака була комбінованою – дронами та крилатими ракетами одночасно. Пуски ракет були здійснені зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспію, ймовірно - крилатими ракетами типу Х-101/555", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, синхронно, з різних напрямків Київ атакували БпЛА, за попередніми даними – баражуючі боєприпаси "Shahed".

Завдяки відмінній роботі протиповітряної оборони усі ворожі цілі на території столиці та прилеглих територіях було збито – за попередніми даними, це понад 30 повітряних цілей різного типу. Даних про потерпілих не надходило.

Пізніше опублікували інформацію про виявлення уламків на проїжджій частині, зі слідами горіння у Дарницькому районі, проте вона не підтвердилася.

Своєю чергою мер міста Віталій Кличко повідомив про загоряння травʼяного настилу у Подільському районі внаслідок падіння уламків. Усі необхідні Служби працюють.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых