--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 27 травня

20:33, 27 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

 ГОЛОВНЕ: 

«Рідний мій Кривий Ріг - моє місто невтомне,
В світі інших таких не зустрінеш ніде.
На просторих майданах, у шахтах і домнах
Все кипить, все міняється, стрімко росте!»

Дорогі земляки, ще раз вітаю з Днем найкращого міста в світі!

Сьогодні в усіх районах пройшли свята в дуже теплому, сімейному форматі і в першу чергу для дітей. Тому було дуже багато майстер-класів, фотозон, інтерактивних локацій з казковими персонажами та розважальних програм.
Наші кращі творчі колективи, майстри, кулінари, спортсмени, митці за різними напрямками дарували свої таланти. Було дуже багатолюдно, навіть незважаючи на те, що подекуди йшов дощ.

Енергія була дуже позитивною, все було по-сімейному, тому що Кривий Ріг – це справді одна велика родина!

Дякую всім працівникам культури і освіти за участь в організації свят. Хочу зазначити, що жодних додаткових грошей з бюджету не було витрачено, тому що всі заходи були створені силами комунальних закладів, в яких люди отримують зарплату від міста.

Коли я був на заходах, то зустрічав багато гостей, які приїхали з інших міст. Вони були у захваті від талантів криворіжців. Це справді було яскраво!

Дякую всім, хто сьогодні прийшов на свято. Я спілкувався з дружинами військових, які гуляли з дітьми. Жінки фотографували усміхнених дітей і відправляли світлини батькам, які на фронті, щоб батьки бачили, що діти щасливі. Власне за це Україна і воює.

Дякую нашим військовим, які зараз на передовій боронять нас від ворога. Завдяки вам стало можливе проведення цього свята.
Дякую всім, хто працює на підприємствах, в медичній та соціальній сфері, хто виховує дітей, хто веде активне життя навіть знаходячись на пенсії, за те, що ми всі об’єдналися, за те, що захистили і не дали зруйнувати Кривий Ріг.

Кривий Ріг – це сильні духом люди, «залізне серце» економіки нашої держави, найбільший промисловий центр України. Тож нема сумнівів, що у нашого міста попереду велике майбутнє та багато нових досягнень!
Пишаюся вами, рідні криворіжці! 

- Щодо військових питань. Ситуація на нашому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують бити ворога. Знищено та пошкоджено 13 одиниць військової техніки окупантів.

- За інформацією Генштабу ЗСУ, росіяни продовжують обстрілювати мирні населені пункти на правому березі Дніпра. Зокрема на Херсонщині постраждали Зміївка, Золота Балка, Веселе, Козацьке та місто Херсон.

- У Нікопольському районі ворог ввечері та вранці двічі атакував з важкої артилерії Марганецьку громаду, без втрат.

- У Криворізькому районі обстрілів не було. 

- Що стосується самого Кривого Рогу, то у місті стабільно працює інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи. 

- Та про наші мирні перемоги. На Чемпіонаті області з легкої атлетики серед юнаків 2008 – 2009 р.н. вихованки ДЮСШ №7 Ельза Мосейчук, Аліна Баранова та Марія Конобрицька стали переможницями в естафеті 4х100 метрів, а Марія Конобрицька стала срібною призеркою на дистанції 400 метрів. Вітаю наших юних спортсменок та їх тренера Людмилу Худик, бажаю нових досягнень!

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! 
Скучної вам ночі, дорогі земляки! 
Слава Кривбасу та слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых