--.-° --% 0мм

Криворіжці вибороли першість на Всеукраїнських відкритих змагань юніорів з судномодельного спорту

12:17, 22 апр 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

19 квітня відбувся завершальний етап Всеукраїнських відкритих змагань юніорів з судномодельного спорту в області. Захід, що був присвячений підняттю українського прапору над кораблями Чорноморського флоту, пройшов в офлайн форматі.

У змаганнях взяли участь вихованці закладів позашкільної освіти з різних міст області. 30 моделей були зібрані представниками з Кривого Рогу, Кам’янського, Новомосковська, Павлограда, Нікополя та Широківської селищної ради. Змагання передбачали стендову оцінку у класах моделей: С-1, С-2, С-3, С-4, С-5, С-6, С-7, С-8.

Всі роботи учасників оцінювалися журі за надісланими фотоматеріалами. Оцінювалися оригінальність та складність конструкції, майстерність та якість виготовлення моделей. У результаті змагань, кращими в особистій першості стали моделі вихованців центру науково-технічної творчості учнівської молоді Металургійного району Кривого Рогу, Єгора Потапова та Дмитра Дроворуба. Керівник гуртка «Судномоделювання» центру науково-технічної творчості Металургійного району, Олександр Левенець, висловив велику гордість за досягнення своїх учнів.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых