Кулінарний блог А. Паукової: Італійська улюблена лазанья
Соковита страва для любителів пасти і болоньєзе. Основа продається, далі - справа техніки.
✏️Інгредієнти:
🤍фарш яловичини (300-400 г)
🤍томатна паста (2 ст.л.)
🤍томатний сік (150 г)
🤍цукор (2 ст.л.)
🤍сіль, перець, італійські трави
🤍цибуля (1 шт.)
🤍вершкове масло (20 г)
🤍печериці (300 г)
🤍твердий сир (200 г)
Для соусу Бешамель:
🤍вершкове масло (50 г)
🤍борошно (2 ст.л.)
🤍молоко (500 мл)
🤍мускатний горіх
❤️На вершковому маслі пасируємо цибулю
❤️Додаємо фарш, томатну пасту і сік
❤️Приправляємо спеціями, цукром, загущуємо
❤️Підсмажуємо перечериці
❤️Для Бешамель у жаростійкому посуді розтоплюємо масло, додаємо борошно, і перемішуємо 2 хв. Згодом потроху вливаємо молоко, постійно перемішуючи, аби соус був однорідним. До середнього загустіння.
❤️Проварюємо готові листи 2-3 хвилини
❤️ На початку наливаємо трохи соусу Бешамель у посуд
❤️Викладаємо шарами: тісто, м'ясна суміш, тісто, бешамель, печериці, сир. Повторюємо 7-8 разів. Верхній - з сиром.
Дуже соковито і апетитно!🔥
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0