--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" мінімально поступився "Минаю"

09:21, 15 апр 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Матч 21 туру УПЛ криворізька команда провела на виїзді проти "Миная" з Ужгорода. На жаль, очок привезти не вдалось.

Господарям поля вдалось практично у першій атаці вийти вперед. Гравець ужгородців зміг безперешкодно пройти від центра поля до штрафного  майданчика і віддати точний пас на Вишневського. Тойчний удар повз нашого воротаря був справою техніки. 1:0.

Хоча криворіжці оговтавшись після такої несподіванки, і змогли не тільки вирівняти гру, а й перехопитти ініціативу, м'яч вперто не йшов у ворота. Гравці "Минаю" мали в першому таймі правктично тільки один гостри момент, і то - через неузгодженість дій наших голкіпера та захисника, але все закінчилось добре для нашої команди.

В другому таймі криворіжці продовжили тиснути, але господарі організували грамотний захист і не дозволяли наближатись до своїх воріт. 

В середині другого тайму  в штрафному майданчику Микитишин опиився серед кількох захисників, його "поклали" на газон, однак арбітр порушення правил не побачив та пенальті не призначив.

Останні хвилини матчу пройшли в нескінченних атаках гостей, однак рахунок лишився незмінним. Криворіжці мінімально поступились.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых