--.-° --% 0мм

БК "Кривбас" вдало розпочав боротьбу за чемпіонство у Вищій Лізі

10:01, 10 апр 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Рівному відбулись перші ігри заключного кола чемпіонату Вищої Ліги України з баскетболу. Наша команда бореться за призові місця, і доводить серйозність намірів, обігравши явного фаворита.

8 квітня криворіжці зустрічались з господарями майданчика і фаворитами чемпіонату - командою Рівне-ОШВСМ. Рівняни в цьому сезоні не програли жодного поєдинку, аж до зустрічі з криворіжцями, які не збирались поступатись навіть такому затятому супернику. Матч проходив напружено та рівно, жодна з команд не могла відірватись більше, ніж на кілька очок. Перед великою перервою Рівне вело всього два пункті, які в наступній десятихвилинці були "з'їдені" підопічними Сергія Корабльова.  Вся драма розігралась на останніх хвилинах поєдинку. За дві хвилини до фінальної сирени рахунок був 77:77. Криворіжці провели дві результативні атаки і записали в плюс 4 пункти. Суперники відіграли два очки, після чого заробили право пробити два штрафних, але реалізували тільки один. на останніх секундах криворіжці також пробивали штрафні, і також з двох можливих реалізували один. Остаточний рахунок 80:82 на користь криворіжців, і вони, нанісши першу поразку команді з Рівного,  підтягнули свої шанси у боротьбі за чемпіонство.

Наступного дня суперником Кривбасу став харківський Політехнік, а Рівного - Самбір. Тут матчі складались набагато спокійніше і впевненіше для лідерів. Криворіжці виграли 85:69, а команда з Рівного рознесла суперника 108:64. 

Таким чином наразі криворіжці та рівняни мають однакову кількість перемог - по три (з урахуванням очок попереднього етапу), а значить, доля чемпіонства вирішуватиметься за два тижні в матчах останнього туру.

Фото: ФБУ

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых