--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" переміг "Зорю" з рахунком 1:0

12:33, 9 апр 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворізький «Кривбас» у центральному матчі 20 туру УПЛ зустрічався у рідних стінах з луганською «Зорею», гра першого кола проти якої завершилась бойовими 2:2. Щодо стартового складу червоно-білих, то відзначимо повернення Татаркова після дискваліфікації, й одразу на позицію нападника (через відсутність вилученого у Львові Устименка та травмованого Дебелка).

Криворізька команда розпочала гру першим номером. Й декілька кутових на початку змусили понервувати Сапутіна, адже було дійсно гостро. Також було небезпечно після подач з флангів та стандартів, але «Зоря» відбилась. Одним словом, дебют можна сміливо занести в актив криворіжцям. Приходько на 10 хвилині обіграв у штрафному опонента та пробивав низом з хорошої позиції, але, на жаль, у воротаря.

«Зоря» вперше відповіла тільки на 18 хвилині, коли Русин приклався здалеку – набагато вище воріт. Ближче до середини першого тайму луганчани вирівняли гру та почали частіше зʼявлятись на половині поля червоно-білих. На 22 хвилині тільки реакція Кліщука врятувала криворіжців від голу після підступного обвідного удару Мишньова.

Гості дійсно активізувались, й тепер вже «Кривбасу» приходилось більше грати на контратаках. Щоправда, можливостей близько підійти до власного карного майданчика наші футболісти майже не давали. Щодо атак криворіжців, то вони проходили у відповідь після кожного випаду «Зорі», але суперник грав доволі щільно, й нам було доволі важко їх розпочинати.

Перерва пішла криворізькій команді на корист. Адже вже у дебюті «Кривбас» відкрив рахунок. Задерака виконав подачу зі стандарту з правого флангу, Татарков у дотик скинув на Капіча. Ріфет майстерно не став пробивати одразу, а прибрав на замаху захисника, й як рукою поклав мʼяча у дальню девʼятку – 1:0. Щоправда, довелось понервувати, адже арбітр близько чотирьох хвилин переглядав гол на повторі – VAR у дії. Одразу після прийняття рішення про те, що гол таки забито без порушень правил, усі прослідували в укриття – повітряна тривога.

Після півгодинної паузи гра поновилась. Поновилась з моменту біля наших воріт. Русин розкачав захисників та пробив з меж карного майданчика у дальній кут – на щастя, трохи неточно. «Зоря» частіше атакувала, але й наша команда не відсиджувалась в обороні. Так одразу декілька гострих атак згадаємо у середині другої половини. Після виходу далеко із воріт воротаря того намагався покарати Понєдєльнік, але удар здалеку не вийшов, а потім потужно стріляв Якімець метрів з 18, але влучив у опонента.

Ближче до кінцівки гри градус нервозності почав зашкалювати все більше. Луганчани пішли в атаку великими силами. Пробивав по воротам гостро Вантух - Кліщук на місці, а після однієї з атак оборона криворіжців витримала навалу просто якимось дивом завдяки командній грі один за одного. Арбітр вирішив компенсувати  сім  хвилин до основного часу матчу. Але наші бійці витримали навалу.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых