--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" в складному та непередбачуваному матчі зміг перемогти рівненський "Верес"

09:49, 2 апр 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

1 квітня криворізька команда проводила матч 19 туру УПЛ в Рівному. Суперником червоно-білих був місцевий "Верес".

У криворіжців цілий ряд гравців: Сарнавський, Капіч, Вернидуб, Дебелко - не могли грати через проблеми зі здоров'ям, а Татарков відбуває дискваліфікацію, тож на поле вийшло багато нових гравців. Певно. це також далось взнакина початку поєдинку, коли господаря поля захопили ініціативу і почали створювати небезпечні моменти біля воріт Кліщука. Саме наш голкіпер став основною причиною, чому криворіжці не пропустили протягом першого тайму, хоча моментів у "Вереса" було більш ніж достатньо.

"Кривбас" також мав кілька можливостей першим відкрити рахунок, однак і Микитишин, і Хомченковський, і Бескоровайний свої моменти не реалізували.

В другому таймі одразу після свистка рівняни організували небезпечку атаку, та наші захисники змогли відбитися. А ось криворіжці реалізувались на 5' хвилині. Задерака пройшов по флангу і передав м'яч на лінію воротарського майданчика. Там вже знаходився Приходько, який не дав Когуту жодного шансу. 0:1.

Кривлоріжці, намагаючись втримати як рахунок, так і перевагу на полі, стали фолити. І буквально протягом двох хвилин Устименко отримав два попередження, залишивши свою команду у меншості. Господарі поля, відчувши перевагу, пішли вперед. Декий час гра шла на зустрічних курсах з кількома обопільними небезпечними мометами. 

Та на 80 хвилині після високої подачі м'яч потрапив у руку Задераки. Арбітр перевірив момент, передививишись його за допомогою системи VAR, і підтвердив пенальті. Блізніченко розвів м'яч і голкіпера по різних кутах, зрівнявши рахунок. 1:1.

Та криворіжці були не згодні лише на одне очко. Буквально в наступній атаці вони забили, влаштувавши прекрасний розіграш: Задерака подав зліва, а Понєдєльнік точно пробив головою у ближній кут. 1:2. 

Фото: прес-служба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых