--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 29 березня

20:08, 29 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

-  Доброго вечора, шановні земляки. Коротко про підсумки середи. Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем Збройних Сил України. За інформацією Генштабу ЗСУ, наші підрозділи ракетних військ і артилерії наносять удари по пунктам управління, районам зосередження живої сили ворога, озброєння та військової техніки противника, а також по складам боєприпасів.

-  За повідомленням Оперативного командування "Південь", наші війська демілітаризували 12 осіб арміі ворога, моторний човен, що окупанти намагалися використати для переміщення ДРГ між Дніпровськими островами. Також знищено безпілотний розвідник «Орлан-10» та багатоцільовий тягач для артустановок.

-  Але ворог продовжує обстріли населених пунктів на правому березі Дніпра, зокрема постраждали Антонівка та Херсон. На нашому напрямку у Криворізькому та Нікопольському районах нашої області – обстрілів не було.

-  У самому Кривому Розі повністю забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Місто живе нормальним життям, як для воєнного часу, та працює на Перемогу.

-  Радою оборони міста продовжується надання допомоги наших військовим у матеріально-технічному забезпеченні. Сьогодні до наших частин передано ще 3 БПЛА «Фурія», велика кількість будівельних матеріалів та електрообладнання, та багато іншого.

-  Продовжується перша в цьому році хвиля видачі продуктових наборів для криворіжців. Вже видано майже понад 26 тисяч наборів, а з урахуванням минулого року – понад 327 тисяч. Нагадую, що ця хвиля видачі проднаборів завершується вже післязавтра, тобто 31 березня. Потім буде ще одна хвиля для 50 тисяч сімей криворіжців. Тому ще раз прохання до тих, хто має отримати набори в першу хвилю - зробити це. 

-  Шановні криворіжці, звертаю вашу увагу, що продовжується прийом тих, хто бажає добровільно записатися до штурмових бригад «Гвардії наступу». Прийом заяв проводиться у двох підрозділах міського ЦНАП «Віза». У бригади «Гвардія наступу» набирають виключно добровольців. Всі охочі можуть звернутись до підрозділів ЦНАП за адресами: площа Молодіжна, 1 та вулиця Володимира Великого, 32. 

-  Та про наші мирні перемоги. На першому етапі Кубка України з класичного дартсу, криворіжець Владислав Омельченко здобув перемогу. Як я вже раніше відзначав, торік Владислав Омельченко став першим українським гравцем, який виступив на Чемпіонаті світу Професійної корпорації дартсу. Вітаю нашого земляка та бажаю нових перемог!

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу!
Скучної вам ночі, дорогі земляки!  Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых