--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 25 березня

06:41, 26 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Ситуація у Кривому Розі спокійна, повністю контролюється Радою оборони міста. Місто живе та працює на перемогу. Вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи у місті працюють стабільно.

-  Вихідні та тепла погода – для багатьох гарний час навести лад біля своїх будинків після зими. Упорядковують свої території управителі та власники приватних будинків. Але ще раз звертаю вашу увагу на неприпустимість спалювання гілок та іншого сміття. Вивозіть будь ласка його на спеціально обладнані майданчики, «Екоспецтранс» проводить їхнє прибирання. Адже всі разом ми хочемо, щоб Кривий Ріг був чистим та затишним.

-  Також звертаю увагу, що в місті продовжуються випадки підпала очерету біля ставків і річок та сухої трави. Вчора - великий підпал на "Сонячному", сьогодні – на "Ставках". Пожежники впоралися, але це реально небезпечно для будівель, що стоять поряд, та й чорний дим над містом під час війни та тривог явно зайве. Батьки, будь ласка, поговоріть зі своїми дітьми, до того ж, за підпал трави загрожує реальна відповідальність.

-  Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем ЗСУ. Наші  захисники упевнено тримають оборону на відбитих у окупантів рубежах та здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. 

-  За інформацією Оперативного командування "Південь", авіацією Повітряних сил нанесено удар по районах зосередження сил і засобів противника, а внаслідок роботи ракетно-артилерійських підрозділів підтверджено знищення 20 одиниць ворожої техніки, серед якої моторний човен, обладнаний під ДРГ, 5 реактивних систем залпового вогню, артилерійська установка, танк і ще 8️ одиниць авто-бронетехніки. Також знищено 5️ польових пунктів боєпостачання і 1️ речовий склад ворога. 

-  Але окупанти не припиняють обстріли населених пунктів на правому березі Дніпра. У Херсонській області під обстріл окупантів за добу потрапили Берислав, Бургунка, Антонівка, Белозерка та Херсон. Також окупанти продовжують грабувати населення на тимчасово зайнятій території Херсонської області. Зокрема, в населеному пункті Красне Каховського району відбирають приватні автомобілі з причепами та вантажівки, в які завантажують награбоване майно місцевих мешканців.

-  Вдень ворог атакував із БПЛА Марганецьку громаду Нікопольського району. Без втрат. У Криворізькому районі обстрілів не було.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0