--.-° --% 0мм

Кроиворізькі правоохоронці з початку року розкрили 215 наркозлочинів

16:24, 24 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Про це розповіли у Криворізькому  районному управлінні поліції.

Зокрема у поточному році поліцейські припинили діяльність 3-х нарколабораторій, задокументували 138 фактів збуту наркотиків та провели понад 50 обшуків на території міста.

Так, 8 лютого правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії на території Металургійного району. Під час обшуку були вилучені медичні шприци, порошок білого кольору у банці та електронні ваги. Встановлено, що до створення лабораторії причетний 34-річний чоловік.

20 лютого поліцейські встановили жінку, яка розповсюджувала наркотики на території міста шляхом «закладок». Наркозбувачкою виявилась 33-річна раніше судима за аналогічні злочини містянка. Під час обшуку у неї вилучили 30 згортків з метадоном.

26 лютого поліцейські Криворізького районного управління поліції спільно із співробітниками Служби безпеки України задокументували злочинну діяльність чоловіка, причетного до збуту психотропів. У фігуранта вилучили понад тисячі трубочок з наркотичною речовиною та 1 кг порошкоподібної речовини.

14 березня під час санкціонованого обшуку у квартирі 32-річного чоловіка на території Покровського району співробітники сектору кримінальної поліції виявили нарколабораторію та колби для виготовлення метамфетаміну, а також 15 пластикових трубочок з наркотичною речовиною.

18 березня співробітники відділення поліції № 5 встановили наркозбувача на території Тернівського району міста. Під час обшуку за місцем мешкання 47-річного фігуранта було виявлено згортки з порошкоподібною речовиною.

Все вилучене направили на експертне дослідження.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых