--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" та ФК "Львів" "розписали" нічию

10:57, 19 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Виїздний матч 18 туру УПЛ приніс криворізькій команді одне очко. У Львові наші гравці завершили поєдинок результативною нічиєю 2:2.

Після перших рівних хвилин криворіжці отримали право на пенальті - захисник "Львова" зив нашого Устименка, коли той проривався один на один з голкіпером. Капіч бив в "шістку", однак досвідчений Рибка удар потягнув, однак м'яч вдарився в стійку, відскочив у спину воротаря і опинився в воротах. Так був відкритий рахунок.

Господаря поля, хоча і багато атакували, організувати результативний удар не могли - вдало грали захист та воротар "Кривбаса". 

Малюнок гри змінився на останніх хвилинах першого тайму, а причиною стала друга жовта картка Татаркову, яка перетворилась на червону. Криворіжці залишились вдесятьох.

Львів'яни одразу посилили тиск на ворота Сарнавського, якому довелось максимально відпрацьовувати як кінцівку першого, так і початок другого таймів. І він справлявся - аж до пенальті. Так, львівяни зрівняли рахунок ударом (а точніше - добиванням) з одинадцятиметрового.

На 73 хвилині Дібанго зачепив нападника господарів, і арбітр впевнено показав на "точку". Сарнавський потягнув м'яч, який летів до нижнього кута, однак на добиванні оперативнішим виявився Богунов. 1:1.

Криворіжці стрімголов кинулися відігруватись. Навіть попри меншість, наші гравці створили кілька небезпечних моментів поспіль, а коли Капіч наважився пробити низом з-за меж штрафного майданчика, рахунок став 1:2 на користь "Кривбаса".

На жаль, радіти довелось недовго. Львів'яни відповіли також дальнім ударом, який не зміг парирувати Сарнавський. 2:2, і команди розійшлись по-справжньому бойовою нічиєю.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0