--.-° --% 0мм

Криворіжці вшанували пам’ять за загиблими від російського теракту у Маріуполі рік тому

09:40, 17 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворіжці, разом із маріупольцями біля театру ім. Шевченка запалили свічки та вшанували пам’ять за загиблими від російського теракту у Маріуполі рік тому.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«16 березня 2022 року назавжди увійде в серце кожного українця. Ця трагедія не лише маріупольців. Рівно рік тому ворог підступно скинув бомби на Драматичний театр у Маріуполі, незважаючи на те, що окупантам було відомо, що там ховаються сотні мирних жителів, у тому числі багато дітей. Спереду та позаду театру були великі написи - «ДІТИ», їх було видно навіть з супутника. Але ворога це не зупинило. Внаслідок терористичного удару загинуло близько 600 маріупольців.

Далі окупанти цілеспрямовано завдавали ще багато нелюдських атак по мирним містам України, зокрема і нашому. Ми пам’ятаємо кожну трагедію, кожного загиблого. Впевнений, що за всі ці варварські злочини ворог обов’язково отримає покарання.

З початку війни Кривий Ріг став другим будинком для більш ніж 2200 маріупольців. Ми надаємо допомогу усім, хто цього потребує. Відкритий Центр «ЯМаріуполь – Кривий Ріг» в якому, у тому числі, займаються діти переселенців.

Ми – одна країна, один народ і завжди будемо допомагати одне одному.

Немає сумнівів, що разом ми обов'язково переможемо і над Маріуполем, як і всіма іншими тимчасово окупованими містами та селами, знову буде гордо майоріти наш український прапор!», - написав Вілкул у соцмережі.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0