--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" поступився одному з лідерів чемпіонату України

09:16, 13 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В другому матчі весняної частини чемпіонату України з футболу "Кривбас" приймав на домашньому стадіоні "Шахтар". Півтора тайми наша команда гідно протистояла одному з найнебезпечніших суперників турніру, однак в другій половині зустрічі гості провели кілька результативних атак, вигравши з великим рахунком 3:0.

На поєдинок криворіжці вийшли у футболках, присвячених ультрас команди, які поклали життя у війні з російськими окупантами. Перший символічний удар по м'ячу зробив фанат "Кривбасу", боєць ЗСУ Сергій Павук.

З перших хвилин "Шахтар" заволодів ініціативою, регулярно турбуючи Сарнавського, однак до результативного удару справа не доходила. Криворіжці, по мірі можливостей, "огризались" контратаками, які також результату не мали.

На перерву команди пішли за нульового рахунку, але з превагою гостей у кількості атак та ударів по воротах.

В другому таймі "гірники" ледь не забили чи не одразу після свистка. Удар зі стандарту Судакова був спрямований у ближній кут, однак Сарнавський зміг витягти м'яч і розпочати швидку атаку криворіжців. Капіч вдарив метрів з 25, але круглий зрізався з ноги.

Рахунок було відкрито на 57 хвилині, коли невгамовний Судаков, змістившись з флангу у штрафний майданчик, пробив у верхній кут. 0:1. Криворізька команда відповіла контратаку, однак вона розбилась о захист донеччан.

На 80 хвилині Келсі з близької відстані пробив повз Сарнавського, подвоївши рахунок. Ну а третій гол криворіжці "привезли" собі самі. Банада "обрізався", Швед підхопив м'яч, наче ніж крізь масло пройшов повз захист криворіжців і в очному протистоянні з Сарнавським виграв. 0:3 - впевнена перемога "Шахтаря",який, через програш "Дніпра-1" "Динамо", очолює турнірну таблицю.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0