--.-° --% 0мм

У 2022 році працівники АТ «Криворіжгаз» встановили 23 шафові газорозподільні пункти європейського зразка

10:11, 1 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Компанія Криворіжгаз, що працює під брендом Регіональної газової компанії, виконує роботи з модернізації газорозподільної системи у Кривому Розі та Криворізькому районі.

Так у 2022 році фахівці АТ «Криворіжгаз» встановили 23 сучасних ШГРП виробництва RGC Production. Нове обладнання забезпечує сталий та надійний розподіл газу до споживачів понад 5 тис будинків приватного сектору та 7 тис квартир у Кривому Розі та Криворізькому районі.

«В минулому році ми замінили 23 ШГРП у місті та районі. У нових шафових газорозподільних пунктах встановлені італійські регулятори тиску газу Pietro Fiorentini. Це надійне європейське устаткування стабілізує подачу блакитного палива, гарантує безпеку споживача, й на відміну від радянського обладнання, дозволяє уникати втрат газу. Тобто нове обладнання працює на розподільних газових мережах Криворіжжя для безпеки клієнтів», - зазначив директор технічний АТ «Криворіжгаз» Борис Рибка.

Компанія Криворіжгаз, яка працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), обрала європейський напрямок розвитку газового ринку і співпрацює з провідними виробниками обладнання. До того ж, закупає обладнання українського виробника. Що дає змогу навіть під час війни, не тільки підтримувати газорозподільну систему регіону у належному стані, а й модернізувати газове обладнання.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0