Кулінарний блог А. Паукової: Стейки з капусти в сирно-пряному соусі
✏️Інгредієнти:
🤍цвітна капуста
🤍оливкова олія
🤍часник
🤍копчена паприка
🤍коріандр
🤍твердий сир
🤍соєвий соус
🤍болгарський перець
🤍зелень
❤️Качан білої кучерявої капусти миємо. Відрізаємо листя і обережно зрізаємо тверду частину так, аби не зламати форму
❤️Нарізаємо капусту вздовж, на стейки товщиною 4-6 см. Солимо.
❤️Робимо соус: 4 ст.л. олії, 2 ст.л. соєвого соусу, зубчик часнику, копчена паприка, коріандр - перемішуємо. Додаємо небагато твердого сиру
❤️Промазуємо стейки соусом за допомогою кулінарного пензлика
❤️Викладаємо на пергамент, добряче присипаємо натертим сиром, тоненькими кільцями болгарського перцю
❤️Відправляємо в духовку на 180° хвилин на 20
І виглядає, і смаку супер!!!
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0