Кулінарний блог А. Паукової: Салатик з тунцем, авокадо, чері та перепелиними яйцями
Аби викласти салат так, як на фото, вам буде потрібне кулінарне кільце. Далі - 5 хвилин.
✏️Інгредієнти:
🤍авокадо
🤍лимон
🤍сіль, перець
🤍томати
🤍банка тунця
🤍рукола
🤍перепелині яйця
🤍насіння льону
🤍оливкова олія
❤️Один авокадо чистимо і м'якоть подрібнюємо у блендері. Додаємо лимонний сік, трохи оливкової олії, сіль, перець
❤️Томати (бажано соковиті чері) ріжемо шматочками, присолюємо. Збризкуємо оливковою олією
❤️Тунець - зливаємо з банки рідину, рибку викладаємо шматочками
❤️Перепелині яйця відварюємо 3 хвилини
❤️Прикрашаємо насінням льону, руколою
Салат вихідного дня - готовий!
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0