--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Салатик з тунцем, авокадо, чері та перепелиними яйцями

17:00, 25 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Аби викласти салат так, як на фото, вам буде потрібне кулінарне кільце. Далі - 5 хвилин.

✏️Інгредієнти:
🤍авокадо
🤍лимон
🤍сіль, перець
🤍томати
🤍банка тунця
🤍рукола
🤍перепелині яйця
🤍насіння льону
🤍оливкова олія

❤️Один авокадо чистимо і м'якоть подрібнюємо у блендері. Додаємо лимонний сік, трохи оливкової олії, сіль, перець
❤️Томати (бажано соковиті чері) ріжемо шматочками, присолюємо. Збризкуємо оливковою олією
❤️Тунець - зливаємо з банки рідину,  рибку викладаємо шматочками
❤️Перепелині яйця відварюємо 3 хвилини
❤️Прикрашаємо насінням льону, руколою

Салат вихідного дня - готовий!

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых