--.-° --% 0мм

БК "Кривбас" достроково забезпечив собі вихід до другого етапу Вищої ліги чемпіонату України  з баскетболу

15:04, 24 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

24-26 лютого відбудуться заключні ігри першого (групового) етапу Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу. Криворізька команда, маючи лише одну поразку у 12 поєдинках, достроково стала переможцем першого етапу у своїй групі.

Боротьба за друге-третє місця, які дають можливість виходу до наступного раунду чемпіонату, розгорнеться між трьома командами - збірною Сумської області, "Ніко-Баскетом" з Миколаєва та харківським "Політехніком".

24 лютого о 19.30 криворіжці зустрінуться з миколаївцями. Наступного дня о 13.00 - з полтавчанами, які вже втратили шанси на боротьбу. У неділю останній матч першого етапу криворіжці зіграють о 10.30 з ще одним аутсайдером - "Чернігів-ШВСМ".

На другому етапі дві кращі команди Групи 1 та по три кращі команди Групи 2 та Групи 3 сформують вісімку команд, що розіграють підсумкові 1-8 місця. Спочатку вони сформують дві групи по чотири команди і вони зіграють у два кола у форматі баблів без врахування очок, зароблених на першому етапі.

Команди, що посядуть 3-5 місця в Групі 1, та команди, що посядуть 4-6 місця в Групі 2 та Групі 3, сформують одну групу на 9 команд та розіграють між собою за підсумкові 9-17 місця без урахування очок 1-го етапу в одне коло за коловою системою (у форматі бабл в трійках).

На третьому етапі по дві кращі команди з квартетів другого етапу (за 1-8 місця) сформують фінальну групі, яка у два кола з урахуванням очок другого етапу в іграх між собою у форматі бабл розіграє 1-4 підсумкові місця.

Команди, що посядуть в своїх групах другого етапу (за 1-8 місця) 3 та 4 місця, зіграють між собою два кола з урахуванням очок другого етапу в іграх між собою у форматі бабл за 5-8 підсумкові місця.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых