Кулінарний блог А. Паукової: Кус-кус з печінковим паштетом і журавлиним желе
Поєднання паштету і ягід - безпрограшне. У зимовий час це може бути ягідне желе. Кус-кус - одна з улюблених круп. Її можна не варити, а просто добре запарити.
✏️Інгредієнти:
🤍кус-кус
🤍куряча печінка
🤍цибуля
🤍морква
🤍вершкове масло
🤍рослинна олія
🤍сіль, перець
🤍журавлине желе
🤍гранат для прикраси
❤️Готуємо паштет. На 0,5 кг курячої печінки - цибуля, невеличка морква. Овочі подрібнюємо, пасируємо на рослинній олії, додаємо печінку, тримаємо хвилин 5, помішуючи
❤️Відправляємо все у блендер, додаємо 50 г вершкового масла
❤️Кус-кус запарюємо у гарячій воді, наливаючи трохи поверх, солимо. За бажанням потім додаємо трохи масла
❤️Заливаємо кип'ятком пачку желе, в холодильник.
❤️У форму квітки викладаємо шарами кус-кус, желе (вирізане формою), кус-кус, желе, паштет з кондитерського мішечку або шприца
❤️Прикрашаємо гранатом
Оригінально і казково!
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0