--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Кус-кус з печінковим паштетом і журавлиним желе

17:00, 19 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Поєднання паштету і ягід - безпрограшне. У зимовий час це може бути ягідне желе. Кус-кус - одна з улюблених круп. Її можна не варити, а просто добре запарити.

✏️Інгредієнти:
🤍кус-кус
🤍куряча печінка
🤍цибуля
🤍морква
🤍вершкове масло
🤍рослинна олія
🤍сіль, перець
🤍журавлине желе
🤍гранат для прикраси

❤️Готуємо паштет. На 0,5 кг курячої печінки - цибуля, невеличка морква. Овочі подрібнюємо, пасируємо на рослинній олії, додаємо печінку, тримаємо хвилин 5, помішуючи
❤️Відправляємо все у блендер, додаємо 50 г вершкового масла
❤️Кус-кус запарюємо у гарячій воді, наливаючи трохи поверх, солимо. За бажанням потім додаємо трохи масла
❤️Заливаємо кип'ятком пачку желе, в холодильник.
❤️У форму квітки викладаємо шарами кус-кус, желе (вирізане формою), кус-кус, желе, паштет з кондитерського мішечку або шприца
❤️Прикрашаємо гранатом

Оригінально і казково!

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0