Кулінарний блог А. Паукової: Полента з печеним перцем, моцарелою і хамоном
✏️Інгредієнти:
🤍кукурудза крупа
🤍сіль
🤍перець болгарський
🤍моцарела кулькамм
🤍хамон
🤍вершкове масло
❤️Проварюємо крупу з водою 1/2 до загустіння, солимо, постійно помішуючи
❤️Викладаємо у форму, додаємо вершкового масла і запікаємо в духовці. Для форми кубиків можна використовувати спеціальні металеві форми, можна нарізати потім.
❤️Запікаємо перець, ріжемо на відповідну форму
❤️Формуємо поленту, перець, кульки моцарели і хамон
Яскраво і сонячно!😊
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0