--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Полента з печеним перцем, моцарелою і хамоном

17:00, 14 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

✏️Інгредієнти:
🤍кукурудза крупа
🤍сіль
🤍перець болгарський
🤍моцарела кулькамм
🤍хамон
🤍вершкове масло

❤️Проварюємо крупу з водою 1/2 до загустіння, солимо, постійно помішуючи
❤️Викладаємо у форму, додаємо вершкового масла і запікаємо в духовці. Для форми кубиків можна використовувати спеціальні металеві форми, можна нарізати потім.
❤️Запікаємо перець, ріжемо на відповідну форму
❤️Формуємо поленту, перець, кульки моцарели і хамон

Яскраво і сонячно!😊

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых