Кулінарний блог А. Паукової: Полента з печеним перцем, моцарелою і хамоном
✏️Інгредієнти:
🤍кукурудза крупа
🤍сіль
🤍перець болгарський
🤍моцарела кулькамм
🤍хамон
🤍вершкове масло
❤️Проварюємо крупу з водою 1/2 до загустіння, солимо, постійно помішуючи
❤️Викладаємо у форму, додаємо вершкового масла і запікаємо в духовці. Для форми кубиків можна використовувати спеціальні металеві форми, можна нарізати потім.
❤️Запікаємо перець, ріжемо на відповідну форму
❤️Формуємо поленту, перець, кульки моцарели і хамон
Яскраво і сонячно!😊
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
Топ обсуждаемых
17:04, 5 ноя 2025
Шахраї імітують державні онлайн-сервіси: ГСЦ МВС та Кіберполіція попереджають про небезпеку
17:47, 5 ноя 2025
18:10, 5 ноя 2025

КОММЕНТАРИИ — 0