--.-° --% 0мм

БК "Кривбас", попри "розірваний" поєдинок, впевнено виграв усі матчі чергового туру Вищої ліги України з баскетболу

10:36, 13 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

10-12 лютого у Києві відбулись чергові поєдинки регулярного чемпіонату у 3 групі Вищої ліги України з баскетболу. Криворіжці довели, що на даний момент є найсильнішим колективом, і навіть затяжні тривоги та "двосерійний" матч не стали на заваді до набору максимальної кількості балів.

Так, 10 лютого росіяни влаштували чергову масовану ракетну атаку на Україну, тож час матчів довелось переносити. Криворіжці поєдинком проти "Полтави" завершували ігровий день. І, через перенесеня часу, не встигли дограти матч ло початку комендантської години. Тож, довелось завершувати справу вже наступного дня.

Однак в суботу за розкладом був запланований інший поєдинок, причому з дуже амбітним та небезпечним суперником - "Ніко-Баскетом" з Миколаєва. Наші хлопці у загалом рівній грі змогли в другій чверті забезпечити перевагу у 13 пунктів, яка і дала можливість виграти матч з рахунком 68:63.

Майже одразу після цієї гри криворіжці вийшли на майданчик догравати поєдинок з "Полтавою". Полтавчани є аутсайдерами групи, тож навіть напруга та втома після попереднього протистояння не завадила підопічним Сергія Корабльова впевнено перемогти 79:30.

В недільному матчі криворіжцям протистояла команда Чернігів-ШВСМ. І знову криворіжці показали клас, набагато вищий за суперника. Поєдинок завершився з різницею у 20 пунктів 78:58.

Таким чином, набравши максимальну кількість балів, криворіжці впевнено відірвались від переслідувачів. Після 12 поєдинків наша команда має 11 перемог. У найближчого суперника - СумДУ - 8 звитяг.

За два тижні відбудеться заключний бабл. який визначить остаточні місця в турнірній таблиці.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых