--.-° --% 0мм

Мешканець Дніпропетровщини намагався перевезти наркотики через блокпост за хабар правоохоронцям

18:01, 6 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Поліція Дніпропетровськрої області.

5 лютого близько 11:20 на одному з блокпостів поліцейські на Павлоградщині поліцейські зупинили автомобіль «ЗАЗ» за кермом якого 40-річний житель міста Дніпро. Оглянувши авто, правоохоронці знайшли п’ять сліп-пакетів з кристалічною речовиною. Під час документування злочину чоловік намагався дати поліцейським 5 тисяч гривень хабаря, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Для фіксування злочину на місце події викликали слідчо-оперативну групу Павлоградського районного відділу поліції.

Вилучене направили на експертне дослідження. Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

6 лютого слідчим за погодженням із окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), а також за ч. 1. ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0