--.-° --% 0мм

У Кривому Розі злочинне угруповання заробило понад 105 тисяч доларів за незаконне переправлення військовозобов’язаних чоловіків до країн ЄС

18:20, 3 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дніпропетровська обласна прокуратура.

Житель Кривого Рогу, залучивши чотирьох спільників, розробив схему переправлення військовозобов’язаних чоловіків до країн Європейського Союзу. За грошову винагороду у 15 тис доларів США вони виготовляли фальшиві документи: паспорти, водійські посвідчення однієї з країн ЄС для перетину держкордону.

Встановлено, що учасники угруповання  виготовили підроблені документи для 7 чоловіків призивного віку на загальну суму 105 тис доларів США.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання та в автомобілі обвинуваченого вилучено підроблені паспорти громадян іноземної держави, банківські картки та  гроші.

За процесуального керівництва стосовно організатора злочинного угруповання Дніпропетровської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України, підроблення офіційних документів та збут таких документів (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 332, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 358 КК України).

Наразі вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження інших співучасників кримінального правопорушення.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых