--.-° --% 0мм

Мешканців Дніпропетровщини закликають зберігати довкілля та попереджати екологічні загрози

16:23, 18 янв 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Мешканцям Дніпропетровщини пропонують долучитися до платформи ЕкоЗагроза. Тут у режимі реального часу можна відслідковувати стан довкілля та вплив військової агресії на нього. Дізнатися, що з водоймами, лісами та повітрям у конкретному населеному пункті. Важливо – ресурс дозволяє і звернути увагу фахівців на конкретну екологічну загрозу. Про це розповіли в обласній військовій адміністрації.

Мета платформи – фіксація та аналіз впливу воєнної агресії та інших чинників на екологію. На основі цих даних розроблять план з подальшого відновлення довкілля. Важливий кожен факт руйнацій, загорянь та підтоплень. Тому людей на місцях просять повідомляти про випадки, що шкодять навколишньому середовищу.

Звернутися онлайн до спеціалістів можна і з питанням стихійних сміттєзвалищ, забруднення річок чи фактів незаконного вилову риби. Підкріпити інформацію можна фотофіксацією проблеми.

З національним ресурсом зручно відслідковувати й погодні умови. Тут завжди актуальна температура та вологість повітря. Вказаний атмосферний тиск і кількість пилу.

Для зручності користування ЕкоЗагроза має веб-версію та мобільний додаток

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0