--.-° --% 0мм

Брифінг начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула за підсумками 7 січня

20:48, 7 янв 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

Перш за все - вітаю з Різдвом! Бажаю кожному з вас добра, любові та сил для наближення нашої Перемоги!

- Ситуація в місті знаходиться під контролем Військової адміністрації та ЗСУ. Працюють всі органи влади, комунальні підприємства, заклади медицини та соціальні установи.
Транспорт, в тому числі трамваї та тролейбуси, працює в повному режимі.
Місто повністю забезпечене теплом та водою.
За повідомленням енергетиків, продовжуються графіки аварійних та погодинних відключень електроенергії для стабілізації енергосистеми країни та забезпечення роботи критичної інфраструктури.

- Для зручності криворіжців наші фахівці створили зручну інтерактивну карту 110-ти Пунктів Незламності, розташованих у місті. На карті Ви можете бачити Пункти Незламності у комунальних установах, відділеннях поліції та ДСНС. Також на карті вказані пункти обігріву та заряджання мобільних телефонів в об'єктах малого, середнього та великого бізнесу. Таким чином, Ви можете вибрати найближчий до вас пункт. 
Зберігається вірогідність ракетних атак та атак дронами – лише сьогодні було три «повітряні тривоги». Тому рекомендую записати адреси кількох розташованих поряд з вами пунктів у телефоні або на папері - на той випадок, якщо при повному блекауті не працюватиме інтернет.
Звичайно, сподіваємося, що користуватися Пунктами Незламності взагалі не доведеться. Але йде війна і може статися всяке.

- Ситуація на нашому напрямку фронту знаходиться під контролем Збройних Сил України. За повідомленням Об’єднаного прес-центру Сил оборони таврійського напрямку, противник зосереджений на укріпленні оборони та не припиняє обстрілювати населені пункти вздовж правого берега річки Дніпро. Внаслідок є руйнування цивільної інфраструктури та постраждалі серед мирного населення.

- В Криворізькому районі обстрілів не було.
Сьогодні поруч з Кривим Рогом були навчання наших захисників тому в місті було чутно звуки відпрацювання техніки. Все добре.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу ! 
Скучної вам ночі, дорогі земляки! 
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых