--.-° --% 0мм

Криворiзька міська організація партії «Фронт Змін» представила своїх кандидатiв у депутати

12:42, 18 окт 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Сьогодні, 18 жовтня, в рекламно-информаційній агенції «АртСтайл» відбулось представлення кандидатів в депутати до Дніпропетровської обласної та Криворізької міської рад від партії «Фронт Змін».

Криворiзька міська організація партії «Фронт Змін» представила своїх кандидатiв у депутати

Громадськості були представлені кандидати у депутати до обласної ради - Андрій Жаботинський та Інна Рубан; кандидати у депутати до Криворізької міської ради Юрій Солониченко, Сергій Столітній, Володимир Семеренко, Віталій Олійник, Світлана Скрипчук та кандидат у депутати до Саксаганської райради Оксана Паденко.

На початку презентації кожен із кандидатів у депутатів розповів про себе. Далі представники ЗМІ та гості ознайомилися з ідейною платформою Політичної партії «Фронт Змін».

Як зазначив голова Криворізької міської  організації партії «Фронт Змін» Андрій Жаботинський, його політична сила ставить за мету об’єднати громадян країни не на основі котроїсь з ідеологій, а навколо ідеї спільної української справи, справи перетворення України на країну з високим рівнем людського розвитку, країну вільних, освічених, матеріально й духовно багатих громадян.

- Україна має стати демократичною, правовою та моральною європейською державою, яка служить своїм громадянам, ефективно захищає національні інтереси, забезпечує справедливий розподіл національного багатства та сприяє реалізації свобод і життєвого потенціалу своїх громадян. Ця справа має ґрунтуватися на надійному ціннісному підґрунті, - зазначив кандидат у депутати.

Відповідаючи на запитання журналістів, Андрій Вікторович зазначив, що головними для нього та його соратників по партії є цінності, які пройшли серйозні випробування і стали основою європейської цивілізації. Це перед усім  людська гідність, свобода, верховенство права, солідарність, відповідальність перед Україною.

- Успіх спільної української справи великою мірою залежить від ефективності держави, яка твориться нами і для нас, - сказав Андрій Жаботинський.

- Ми бачимо нашу державу європейською, демократичною, правовою, соціально орієнтованою і унітарною. Її ефективність – у здатності створити умови для реалізації свобод і життєвого потенціалу громадян, захистити кожного з них, консолідувати українські землі й відновити Український суверенітет над всією територією країни, - пiдкреслив кандидат у депутати до Криворізької міської ради Віталій Олійник. - Така держава будується знизу догори – від Громадянина до громади; від громади до Держави. Держава не втручається у приватне життя Громадянина, але створює йому максимальний простір для вільної ініціативи.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых