--.-° --% 0мм

Брифінг Начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула за підсумками 04 01 23

20:42, 4 янв 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

-  Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем Збройних Сил України. За підтвердженою інформацією Генштабу ЗСУ, яка надійшла сьогодні, наші війська завдали вогневого ураження по місцям скупчення противника в районах населених пунктів на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Знищено два склади боєприпасів, до 10 одиниць військової техніки різного типу, уражено два пункти дислокації, ліквідовано та поранено до 260 окупантів.

-  Російські окупанти продовжують терор мирних громад Нікопольського району нашої області. Вночі окупанти здійснили обстріли з важкої артилерії міста Нікополь. Було пошкоджено декілька житлових будинків, господарчих споруд, газопровід та ЛЕП. Вдень росіяни знову накрили вогнем з важкої артилерії м. Нікополь, м. Марганець та Мирівську громаду. Поранення отримав 64-річний чоловік, він госпіталізований до лікарні з важкими ураженнями. Ворожі снаряди спричинили займання приватного будинку, пожежу вже приборкали. Також пошкоджені близько 20 будинків, ЛЕП та інші об'єкти.

У Криворізькому районі обстрілів не було.

-  Що стосується Кривого Рогу, то у місті всі органи влади діють злагоджено та ефективно і чітко виконують свої обов'язки. Лікарні, соціальні служби та комунальні підприємства також працюють стабільно.

-  Є і гарні новини. Сьогодні нам вдалося збільшити кількість працюючого міського електротранспорту. Його на маршрути міста вийшло майже в 2 рази більше, ніж учора. Якщо в цифрах, то на маршрути вийшли 80 тролейбусів, 35 трамваїв швидкісного та 26 міських трамваїв. Тобто 90% міськелектротранспорту. Також на маршрутах працює 21 комунальний автобус. Проїзд, як і раніше, в усьому міському комунальному транспорті для криворіжців, та усіх хто знаходиться у нашому місті – безкоштовний.

Щодо вуличного освітлення, то відсоток освітлення вулиць у місті поки залишається на відмітці у 25%. За офіційним повідомленням ДТЕК, у нашій області та, відповідно, у Кривому Розі продовжують діяти стабілізаційні графіки відключення електроенергії.

-  Провів виїзну нараду з питання готовності комунальних підприємств міста до роботи в надзвичайних умовах воєнного стану та ліквідації наслідків ворожих прильотів. Одним із основних підприємств, яке залучається до відновлення критичної інфраструктури є комунальне підприємство «Сансервіс». Автопарк цього підприємства поповнили 7-ма одиницями спеціалізованої техніки задля того,  щоб підвищити забезпеченість підприємства для реагування на надзвичайні ситуації і задля того,  щоб виконувати роботи із благоустрою. Ми живемо в умовах війни. І коли ми будували укріплення у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській областях то 30% їх побудувала техніка, яку ми залучали у промислових підприємств, а 70% побудували наші комунальні підприємства. Це - і міськводоканал, і «Криворіжтепломережа» і, безумовно, комунальне підприємство «Сансервіс». Продовжуємо роботу і за іншими напрямками зміцнення міської інфраструктури.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашого Президента! Та ще раз скажу: не питайте, коли закінчиться війна. Запитуйте себе – що я зробив сьогодні, щоб наблизити нашу Перемогу, і що я можу зробити завтра. Разом – переможемо!

Скучної вам ночі, дорогі земляки!

Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0