--.-° --% 0мм

Криворізький Центр «Віза» - перший у ТОП-5 ЦНАПів України

12:24, 1 янв 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Кривий Ріг – найкращий! Так, за результатами рейтингу Міністерства цифрової трансформації України наш Центр «Віза» - перший у ТОП-5 ЦНАПів України.

Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олксандр Вілкул.

"Протягом війни криворізькій Центр надання адміністративних послуг «Віза» не припиняв роботи жодного дня. Офісами Центру надано більше 480-ти тисяч послуг!

В умовах воєнного стану переважна більшість послуг переведена для надання за принципом екстериторіальності. Тому, за їх отриманням, крім криворіжців звертаються і переселенці. За результатами рейтингу Мінцифри у наданні послуг для переселенців за 9 місяців 2022 року наш Центр «Віза» - перший у ТОП-5 ЦНАПів України.

У Кривому Розі 38 територіальних підрозділів офісів послуг, у тому числі 3 – мобільних. Усі відділення місто оснастило сучасним обладнанням. Щодня вони приймають 1500 – 2000 мешканців. «Асортимент» послуг один із найбільших у країні – 528 видів. Також ми перші в Україні запровадили послуги «одним пакетом» за 9-ма життєвими ситуаціями та 13 місцевих електронних послуг. Це дуже зручно для криворіжців.

Співробітники Центру також сприяли криворіжцям, чиї будинки постраждали після ворожих атак по Карачунівській греблі та внаслідок влучення ракети 16 грудня, в отриманні міської допомоги та оформленні допомоги від держави.

Дякую усім працівникам Центру за відмінну роботу!", - написав він.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0