--.-° --% 0мм

За дорученням начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула фахівці «Мобільної Візи» на місці допоможуть постраждалим внаслідок ракетного удару з оформленням документів для отримання допомоги через Дію

16:37, 19 дек 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

З 20 по 22 грудня на базі Криворізької гімназії №42 по вул. Каштанова, 38 (1 поверх), працюватиме «Мобільна Віза» для допомоги постраждалим внаслідок ракетного удару 16 грудня 2022 року. 

Мешканцям буде надана допомога при оформленні документів в Дію, а саме - декларація про пошкоджене майно. Крім того, адміністратори нададуть всі можливі адмінпослуги: від поновлення документів, переоформлення паспортів до інших поточних послуг. 
Нагадаємо, що 16 грудня, внаслідок ракетного удару у Тернівському районі зазнали пошкоджень: 43 житлові будинки, 3 школи, 3 дитсадки та 1 лікувальний заклад. За дорученням Військової адміністрації міста було закрито плівкою та OSB - 668 вікон у квартирах та під'їздах, проводились аварійні роботи на дахах, у дитсадках та школах вікна закрили на 100%. У будинку, куди влучила ракета, комунальним службам вдалося у двох уцілілих секціях відновити воду, електроенергію, газ та тепло.
На базі Криворізької гімназії № 42, відкрито пункт, до якого звертаються потерпілі та подають заяви про видачу будматеріалів та отримання матеріальної допомоги від міста. Прийнято вже 144 заяви. 
З міського бюджету буде виділено матеріальну допомогу постраждалим. Для кожної квартири її розмір визначатиметься індивідуально, залежно від завданої шкоди.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0