--.-° --% 0мм

Депутати Криворізького району внесли зміни до бюджету 2022 року та ухвалили бюджет на 2023 рік

17:22, 9 дек 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Сьогодні відбулося 7 пленарне засідання 5-ої сесії Криворізької районної ради VІІІ скликання. Серед переліку питань, поданих на розгляд депутатів, найважливіші – бюджетні.

Так, відповідним рішенням депутатської більшості було внесено зміни до районного бюджету на 2022 рік, якими, на підставі рішень Карпівської та Гречаноподівської сільських рад, з бюджетів зазначених громад було збільшено дохідну частину районного бюджету на 2,4 та 1 млн. грн. відповідно. Загальну суму 3.4 млн. грн. спрямовано на виконання заходів Програми територіальної оборони, забезпечення відсічі збройної агресії Російської Федерації проти України та забезпечення національної безпеки на території Криворізького району на 2022-2023 роки, зокрема військовій частині А 7224 для забезпечення надійного функціонування 129 бригади ТРО, успішного та якісного виконання ними завдань за призначенням, а також Криворізькому районному територіальному центру комплектування і соціальної підтримки для перевезення військовозобов’язаних, поточний ремонт приміщень та інші необхідні потреби.

Також депутати ухвалили районний бюджет на 2023 рік, де захищеними видатками районного бюджету були оплата праці працівників бюджетних установ та оплата комунальних послуг й енергоносіїв, соціальне забезпечення, поточні трансферти місцевим бюджетам, забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування та інш.

Були розглянуті й інші питання, за усіма ними депутатами були ухвалені відповідні рішення.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых