--.-° --% 0мм

Молодіжно-підліткового центр ШELTER+ пропонує молоді взяти участь в своєму новому проекті

09:01, 14 окт 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

«Майстерня Сучасних Можливостей» - саме так називається проект молодіжно-підліткового центр ШELTER+ для тих, кому від 12 до 15 років.

Молодіжно-підліткового центр ШELTER+ пропонує молоді взяти участь в своєму новому проекті 

Отже, якщо ви підпадаєте під цю вікову категорію, якщо вам не хочеться жити банальним життям, якщо ви шукаєте нових вражень і думаєте, що маєте певний творчій потенціал, команда центру запрошує вас спробувати себе в «Майстерні».

«Ми зібрали цікаву команду волонтерів, - розповідає програмний директор ШELTER+ Роман Морозов, - серед яких молоді люди, фахівці своєї справи – дизайнери, режисери, журналісти, музиканти, бізнесмени, і нам вдалося домовитися і об’єднатися навколо однієї мети – передати свої знання і своє активне і небайдуже ставлення до життя підліткам. Ми віримо, що в місті є багато хлопців і дівчат, які мріють і прагнуть творчо розвиватися і при цьому цікаво проводити час. Саме для них ми і започаткували «Майстерню».

Заняття проходитимуть двічі на тиждень, і окрім «спеціальних предметів» включатимуть в себе тренінги з розвитку особистості, лідерства, командної роботи, цікаві екскурсії й пікніки, спеціальні вечірки для учасників проекту тощо. Також в рамках «Майстерні» підліткам буде запропоновано багато цікавих додаткових можливостей: ENGLISH-CLUB з ведучими-носіями англійської мови, заняття в тренажерній залі, участь в команді з інтелектуальних ігор тощо.
Для учасників, хто пройде відбір участь в проекті буде безкоштовною.

«Звичайно, - продовжує Роман, - нічого безкоштовного у світі немає. Але всі викладачі майстерні погодилися працювати на волонтерських засадах, не отримуючи за свою роботу грошей. До того ж ми проводимо велику роботу з людьми, яким небайдужа доля молодого покоління нашого міста, і вони підтримують нашу роботу, що і дозволяє зробити «Майстерню Сучасних Можливостей» безкоштовною для підлітків Кривого Рогу»

Цього року «МСМ» складатиметься з 5 факультетів:
- Факультет сценічної майстерності
[акторська майстерність, пластика, основи режисури, РОБОТА НАД СПЕКТАКЛЕМ І РОЛЬ У НЬОМУ!]

- Факультет мас-медіа та цифрової творчості
[дизайн, копірайтинг, веб-технології, фотосправа, СТВОРЕННЯ І ПІДТРИМКА ВЛАСНОГО ВЕБ-САЙТУ, відоепродакшн, журналістика, виготовлення власного ВІДЕО-РОЛИКА, реальний шанс для СТВОРЕННЯ ВЛАСНОГО ЗМІ!]

Фабрика Рок-зірок
[для молодих музикантів, які хочуть стати частиною рок-гурту, УЧАСТЬ У КОНЦЕРТАХ ТА ЗАПИСАХ НОВОСТВОРЕНОГО ГУРТУ!]

NEW!!!
Факультет бізнес-лідерства
[все необхідне, щоб створити успішний бізнес]

Якщо вас зацікавили ця пропозиція, чи, якщо вам більше років, але ви маєте дітей, друзів, інших родичів, яким, на вашу думку цей проект може бути цікавим, ви запрошені на презентацію «Майстерні Сучасних Можливостей» до Молодіжно-підліткового центр ШЕLTER+, що знаходиться за адресою: вул. Армавірська, 28 (р-н 16 міськлікарні). Докладніша інформація про центр на сайті www.shelter-plus.com або за телефоном 401-14-18


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых