--.-° --% 0мм

Ю. Вілкул працівникам місцевого самоврядування: У воєнний час ви  продовжуєте професійно допомагати криворіжцям, вимушеним переселенцям, військовим. Ви – молодці!

15:25, 7 дек 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В. о. міського голови Юрій Вілкул привітав працівників  місцевого самоврядування з професійним святом та вручив міські нагороди:  нагрудні знаки «За заслуги перед містом»,  подяки, почесні  грамоти  та грамоти. В органах місцевого самоврядування Кривого Рогу  трудиться більше 3000 працівників.  Це - фахівці  міськвиконкому, районних рад, міські та районні депутати, а якщо врахувати  органи самоорганізації  населення (близько 1000 чоловік) то  виходить  потужна команда, яка  щодня працює для людей.   

Вітаючи  криворізьких самоврядовців зі святом, Юрій Вілкул підкреслив: «День працівників місцевого самоврядування ми відзначаємо в умовах воєнного стану.  Хочу кожному з вас подякувати від щирого серця за згуртованість, мужність та роботу. Ви надійно тримаєте соціальний фронт: у нас збережені всі муніципальні виплати та види допомог  (їх 50); кожного дня ми приймаємо, реєструємо, консультуємо криворіжців та вирішуємо питання вимушених переселенців. Ми цілодобово на зв’язку із криворіжцями. Спеціалісти Контакт-центру 1520 щодня приймають сотні, а інколи й більше тисячі дзвінків від мешканців. Попри те, що йде війна, наші жителі та вимушені переселенці  отримують  й адміністративні послуги. Я щиро вдячний Центру «Віза» та його підрозділам за  відмінну  й таку потрібну роботу. У нормальному режимі функціонує міська інфраструктура. Разом ми пережили енергетичний блекаут. Це - надзвичайне випробування для всіх служб. Ми – сильні духом, подолаємо та пройдемо через будь-які труднощі».

Під час війни багатьом  працівникам місцевого самоврядування довелось опановувати нові види діяльності: від плетіння маскувальних сіток, роботи на складах, формуванні та видачі продуктових наборів, прийому внутрішньо-переміщених осіб, організації харчування наших військовослужбовців та багато іншого.

«За нами – громада. А ми працюємо для людей! Це - наше основне завдання», - підкреслив Ю. Вілкул.

Щирі привітання  та подяку колективу працівників місцевого самоврядування Кривого Рогу   за  величезну підтримку  військових передало командування оперативно-стратегічного угрупування військ Таврія».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых