--.-° --% 0мм

Криворізький район отримав сучасні ноутбуки від міжнародних партнерів ООН  

19:16, 6 дек 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На потреби соціального захисту: міжнародні партнери передали Дніпропетровщині 70 сучасних ноутбуків

Дніпропетровщина отримала 70 нових ноутбуків. Сучасні лептопи передали міжнародні партнери – Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Техніка – для потреб працівників соціального захисту регіону. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

 «Соціальний захист Дніпропетровщини – справжній цивільний фронт. Кожного дня велика кількість фахівців працює для людей. На початку війни взагалі трудилися цілодобово у три зміни. Ноутбуки допомагатимуть їм у роботі. Щиро вдячні нашим міжнародним партнерам», – зазначила заступниця голови Дніпропетровської ОВА Ольга Горб.

 Вона додала, що до соцзахисту звертаються не лише мешканці області. На Дніпропетровщині знайшли прихисток понад 360 тис переселенців.

Ноутбуки отримали управління соціального захисту населення Дніпровського, Криворізького, Нікопольського, Синельниківського та Кам’янського районів.

Керівник саб-офісу у Дніпрі Управління Верховного комісара ООН у справах біженців Октавіан Мохореа підкреслив, що ООН співпрацює  із Дніпропетровською ОВА по багатьох гуманітарних напрямках.

З початку повномасштабного вторгнення ООН виплачує і матеріальну допомогу. Її отримали майже 110 тис переселенців. Ще майже 20 тис мешканців прифронтових громад регіону отримали набори будматеріалів. Аби люди після обстрілів могли закрити від негоди пошкоджені дахи, вікна.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых